Comediateca · Sala de Pemsa

ASSOCIACIÓ CATALANA DE DRAMATÚRGIA

TEATRE

ASSOCIACIÓ CATALANA DE DRAMATÚRGIA

PRESENTACIÓ ASSOCIACIÓ CATALANA DE DRAMATÚRGIA

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA
Dimecres 28 setembre a les 12:30h a l’Ateneu Barcelonès.

Barcelona a 25 setembre 2022.- L’any 2020 la situació teatral a casa nostra era molt delicada a causa de la pandèmia. En aquell context, des de les institucions públiques van sorgir una sèrie d’ajudes dirigides a compensar la cancel·lació i limitació d’aforament en els espectacles. En un primer moment, però, els autors i autores van veure dificultat l’accés a la part que els corresponia de les mateixes. El motiu principal era que ningú ens representava i no teníem visibilitat.

És en aquest context difícil que un grup d’autors i autores comencem a reunir-nos per donar forma a l’ACD. Gràcies a aquesta iniciativa, vam aconseguir ser escoltats i rebre finalment les ajudes. Davant d’aquest èxit modest però tangible, vam considerar absolutament necessari donar l’empenta definitiva a la creació de l’associació. Era, a més, una qüestió pendent i demandada en el sector des de feia molts anys; una forma de créixer com a col·lectiu i dignificar una feina sovint menystinguda.

Actualment, ens trobem en un moment important: el moment del naixement.

CONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA

Dimecres 28 – 12.30 h
Sala Pomepeu Fabra de l’Ateneu Barcelonès (Carrer de la Canuda, 6 · 08002 Barcelona)

En acabar hi haurà un vermut al pati de l’Ateneu!

Per la presentació comptarem amb:
Anna Maria Ricart – Presidenta de l’associació catalana de dramatúrgia
Jan Vilanova - Tresorer
l'Helena Tornero – Vocal

Entre d’altres autors confirmats a la presentació assistiran Lali Álvarez, Marc Angelet, Carles Batlle, Pasquale Bavaro, Sergi Belbel, Blanca Bardegil, Franc Beyer, Gerard Bidegain, Cristina Clemente, Guillem Clua, Cristina Cordero, Manuel Dueso, Jumon Erra, Roc Esquius, Aleix Fauró, Daniela Feixas, Marta Galan, Jordi Galceran, Irene Hernanz, Eva Hivernia, Daniel J. Meyer, Carles Mallol, Toni Martín, Concha Milla, Rosa Molina, Mar Monegal, Silvia Navarro, Oriol Puig, Anna Maria Ricart, Salvador S. Sanchez, Mercè Sarrias, Albert Tola, Helena Tornero, Martí Torras, Marc Torrecillas, Sadurní Verges, Jan Vilanova, Jaume Viñas, Jona Yago

Contacte

Oriol Galgo Pedragosa · 600 93 86 86
oriol@comedianet.com

Documentació

Dossier de premsa Associació Catalana de Dramatúrgia