Comediateca · Sala de Pemsa

BARNASANTS - HOMENATGE A MANUEL GERENA

MÚSICA

BARNASANTS - HOMENATGE A MANUEL GERENA

El Barnasants ret homenatge al cantaor flamenc Manuel Gerena a la Sala Paral·lel de Barcelona

L’acompanyaran Paco Ibáñez, Quico Pi de la Serra, Toti Soler i Rusó Sala entre d’altres.

Diumenge 13 de novembre de 2022
– El Barnasants farà el proper diumenge 13 de novembre un concert homenatge al cantaor flamenc Manuel Gerena, que comptarà amb col·laboracions especials per a l’ocasió. L’Ajuntament de Barcelona, BarnaSants i el Taller de Músics s'han unit per a fer possible aquesta trobada única que es produeix fora de les dates del festival -donant continuïtat al projecte durant tot l’any- i constitueix una de les primeres actuacions en la nova Sala Paral.lel en aquesta nova etapa de gestió de l’espai.

Manuel Gerena és un dels cantautors flamencs més importants en l'heroica lluita contra el franquisme des que va començar la seva trajectòria a la fi dels anys seixanta. La seva veu valenta, denunciant les injustícies i posicionant-se solidàriament al costat dels més necessitats, va ser fonamental en un temps dur on no era gens fàcil enfrontar-se a les institucions i els poders fàctics d'aquells anys.

Nascut en la Pobla de Cassalla (Sevilla) en 1945, va ser bandejat d'Andalusia a principis dels anys setanta i es va traslladar a viure a Barcelona, on la seva veu encara va prendre més força i impuls. Va ser altament perseguit per les autoritats i va sofrir moltes prohibicions, però no va deixar de treballar i lluitar arribant a un gran sector de públic, tant popular com intel·lectual, amb els seus discos i llibres.

HOMENATGE A CATALUNYA és un homenatge de MANUEL GERENA a aquella Catalunya que el va acollir, però és també un homenatge de Catalunya a aquesta veu que va lluitar tan valentament pels drets de tots i totes. És un homenatge d'anada i tornada. Per a celebrar la vida i l'obra de Manuel Gerena estaran a l'escenari, al costat del cantaor sevillà, ni més ni menys que Paco Ibáñez, Quico Pi de la Serra, Toti Soler, Rusó Sala, Juan Pinilla i La Micaela Chalmeta Big. Una foto única per una ocasió única.

HOMENATGE A CATALUNYA – Manuel Gerena en viu
Diumenge 13 de novembre a les 18 h a la Sala Paral.lel 62.


+ INFORMACIÓ
www.barnasants.com

SALA DE PREMSA
ENLLAÇ

CONTACTE DE PREMSA
COMÈDIA SL ·
Oriol Galgo i Pedragosa – oriol@comedianet.com . 600 93 86 86

https://barnasants.com/esdeveniments/manuel-gerena-homenatge-a-catalunya-amb-artistes-convidats/

Contacte

Oriol Galgo Pedragosa · 600 93 86 86
oriol@comedianet.com

rss RSS Agenda · rss RSS Comediateca · Twitter Segueix-nos a Twitter
© 2022 Comedia SL
Comedia SL · Bertran, 18-20, Àtic. 08023 Barcelona · 93 310 60 44 · comedia@comedianet.com