Comediateca · Sala de Pemsa

XXVIII PREMIS BUTACA

TEATRE

XXVIII PREMIS BUTACA

Els Premis Butaca 2022 presenten els nominats de la 28a edició, els guanyadors de la qual es donaran a conèixer el 14 de novembre a Premià de Mar.

• Després de 2 anys de pandèmia, els històrics Premis Butaca de teatre de Catalunya tornen a la normalitat i als seus orígens.

• La gala dels Premis Butaca enguany torna a la normalitat i al lloc que els va veure néixer: Premià de Mar.

• Les votacions estaran obertes a partir d’avui, 6 d’octubre a partir de les 14h i fins al 7 de novembre a les 14h. Els vots es podran emetre a través del web www.premisbutaca.cat.

• La gala dels Premis Butaca serà el 14 de novembre a les 20h. El Premi Honorífic es donarà a conèixer uns dies abans de la cerimònia.

• Cantando bajo la lluvia (10), Animal negre tristesa (6), L’Oreneta (6), La Honte (6) i El pes d’un cos (5), lideren el ranking de nominacions.

Dijous 6 octubre de 2022.- Els Premis Butaca tornen amb més força que mai després d’un parell d’anys complicats pel sector de la cultura, i també del teatre, que ha estat fortament colpejat per les mesures derivades de la Covid-19.

La gala dels Premis Butaca enguany torna a la normalitat i al lloc que els va veure néixer: Premià de Mar.

El teatre sovint representa l’espai de la utopia. El lloc on a través de la representació, els espectadors reflexionen sobre el que està passant al món i, de rebot, a les seves vides. És el lloc de la provocació, de les llibertats, de les passions...

Durant aquest darrer any el món ha canviat i aquest fet està limitant les nostres vides, les relacions interpersonals, la manera de comunicar-nos i indirectament la manera de veure el món.

És per això, que aquest any, amb més força que mai volem compartir amb tots vosaltres un cerimònia que no vol deixar indiferent.

Adjuntem LLISTAT DE NOMINACIONS

SALA DE PREMSA [AQUÍ]

Per a qualsevol informació addicional podeu contactar amb:

Oriol Galgo - oriol@comedianet.com – M. 600 93 86 86

https://premisbutaca.cat/

Contacte

Oriol Galgo Pedragosa · 600 93 86 86
oriol@comedianet.com

Documentació

Rànquing Nominacions Premis Butaca 2022

Llistat nominats per categories Premis Butaca 2022

Material Gràfic

XXVIII PREMIS BUTACA NOMINATS PREMIS BUTACA 2022

NOMINATS PREMIS BUTACA 2022

rss RSS Agenda · rss RSS Comediateca · Twitter Segueix-nos a Twitter
© 2022 Comedia SL
Comedia SL · Bertran, 18-20, Àtic. 08023 Barcelona · 93 310 60 44 · comedia@comedianet.com